image_143.jpg

Karácsony után, a sok maci, rénszarvas, csillag és hópehely horgolása után valami másra vágytam. Nem, nem, a horgolast nem úntam meg, csak más figurát szerettem volna készíteni, így született meg ez a két kismalac.

image_142.jpg

Mari-Liis-Lille ingyenes mintája alapján készültek. A kislány természetesen szoknyát kapott, es a hajába került  egy négylevelű lóhere, míg a fiúcska a kantáros nadrágjában, a kezében fogja a lóherét.

Első munkám 100 százalékos gyapjúfonalból. Eddig csak a pamutfonalban hittem, legalabbis amigurumival kapcsolatosan, de most már látom, hogy jó minőségű gyapjúfonallal is cuki lehet a végeredmény.

image_139.jpg

Malackáim a konyhában kaptak helyet, az ablakpárkányról figyelik mindennapjainkat, és gondoskodnak róla, hogy a 2017-es év szerencsés legyen kis családunknak.

Legyen nektek is boldog, vidám és sok jóval bővelkedő az új év!

Malacka leírása itt található.

image_141.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://horgomania.blog.hu/api/trackback/id/tr10012091211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása