image_37.jpg

Már karácsonykor is kacérkodtam a gondolattal, hogy ünnepi asztaldíszt készítek, azonban időhiány miatt nem került rá sor. Most azonban több szabadidővel rendelkezvén, kihasználtam a kínálkozó alkalmat és, megszületett ez a cuki tavaszi asztaldísz.

A kacsát már régebben meghorgoltam. Lilleliis ismét tündérien aranyos állatkát tervezett. Ahogy kikerült a leírás, nem is bírtam megállni, hogy ne horgoljam meg ezt a cukiságot. Sokáig a polcomról figyelt ez a kis hápogó, míg nem megszületett bennem a gondolat, hogy az asztali dekorációm fő helyét ő fogja bitorolni. 

image_10.jpg

Egyszerû, azonban mosolyt fakasztó kis dekorációmnak egy kerámia vödör ad otthont, amelybe írzlandi moha került néhány szárazvirággal, egy masnival, közepén pedig a kicsi kacsa üldögél. Imádom ezt a vidám napfényes rétre emlékeztető asztaldíszt. Mindig jobb kedvre derülök, ha ránézek. Akárhogy is alakul, biztos hogy karácsonyra is fogok készíteni hasonlóan aranyos asztali dekorációt.

image_38.jpg

Látogass el facebook oldalamra is!

A kacsa leírása ingyenes, itt magyarul is megtalálható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horgomania.blog.hu/api/trackback/id/tr812472563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása