Bitter Anikó 2016.06.05. 20:16

Szundikendő

horgolt_amerika_kapitany.jpeg

Kisfiam első születésnapjára horgoltam ezt az Amerika Kapitányos szundikendőt. Abban a reményben készült, hogy nyugodtabban fog aludni a kiságyában, ha lesz mit gyürkésznie a kis kezeivel. Hát a várt eredmény elmaradt, de mint bábu, bevált a kis Amerika Kapitány. Fiacskám már megismeri mikor előveszem, hogy bábozzak vele, és nagyokat kacag, pedig még csak a polcról került le. Talán egyszer aludni is fog vele.

crochet_captain_america_and_cake.jpeg

A szülinapi torta is követte a szundikendő koncepciót és egy csodás tortát kapott kisfiam, Amerika Kapitány pajzsát fogyasztottuk el a jeles napon.

crochet_captain_america.jpeg

Ha ti is szeretnétek elkészíteni ezt a cuki kendőt, egy nagyon részletes ingyenes anyagot találtok itt fotókkal, leírással és ábrával is.

horgolt_amerika_kapitany_szundikendo.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://horgomania.blog.hu/api/trackback/id/tr198711604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása